Jornada “Inversió i innovació en ciència i salut”

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), ACCIÓ i l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta organitzen la jornada Inversió i innovació en ciència i salut, el dia 9 d’octubre a Girona, amb la col·laboració de GoodGut, Capital Cell, la Xarxa d’Àngels Inversors de les comarques de Girona (BAGI) i Ability Pharma.

La trobada, oberta a tots els professionals interessats en la innovació i l’emprenedoria en l’àmbit de la ciència i la salut, té com a objectiu donar a conèixer els projectes actuals en l’entorn biosanitari de Girona i els nous mètodes per finançar-los. GoodGut, empresa especialitzada en la recerca i desenvolupament de soluciones mèdiques per a malalties digestives basades en la microbiota intestinal com a factor determinant, presentarà els primers testos no invasius RAID-CRC per al diagnòstic precoç del càncer colorectal i RAID-CD per al diagnòstic de la malaltia inflamatòria intestinal i la síndrome de l’intestí irritable.

Ponents:

  • Guillem Pérez – IDIBGI
  • Miguel Merchan -Innòbics ReGiEm
  • Sandra Font – ACCIÓ
  • Daniel Oliver – Capital Cell
  • Josep Prat – BAGI
  • Xavier Aldeguer – GoodGut
  • Carles Domènech – Ability Pharma

Data: 9 d’octubre de 2018
Lloc: Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta · Avinguda de França, s/n

Consulta el programa

Inscriu-te!

¿Es usted profesional sanitario o de laboratorio?

Usted está accediendo a la página web goodgut.eu, dirigida a difundir información técnica sobre el diagnóstico de enfermedades digestivas.

La información contenida en esta página está destinada exclusivamente a profesional sanitario y/o de laboratorio con la capacidad de diagnosticar enfermedades digestivas y/o analizar la microbiota, por lo que se requiere de formación especializada para su correcta interpretación.

Si no es usted un profesional sanitario y/o de laboratorio cualificado, GoodGut no se hace responsable de los prejuicios que pueda sufrir por las decisiones basadas en el contenido de esta página o de cualquiera de sus enlaces.

La información proporcionada a goodgut.eu sirve para apoyar, no reemplazar, la relación que existe entre un paciente/visitante de este sitio web y su médico.